09 221 40 34

Warmtepomp

In een warmtepomp wordt de warmte onttrokken aan het milieu (lucht, bodem, ..).

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen waarbij er grote verschillen bestaan qua rendement. U vindt bij ons een ruime keuze aan :

  • Lucht/water warmtepompen
  • Bodem/water warmtepompen.

De keuze tussen 1 van beide systemen worden hoofdzakelijk bepaald door het budget en de gewenste comforteisen die men stelt aan de installatie.

Warmtepompen zijn de ideale basis voor een verwarmingssysteem op lage temperatuur en kunnen desgewenst in de zomer omgevormd worden tot een aangename koelinstallatie.

Onze warmtepompen worden daarom vooral gekoppeld aan vloerverwarming of, indien hogere comforteisen worden gesteld, aan compacte maar performante ventiloconvectoren.

Voor de productie van warm sanitair water voorzien we bij voorkeur een buffervat gevuld met technisch water. Dit vormt op zich een energie-reserve waarmee vlot en snel warm tapwater geproduceerd wordt op het ogenblik van de vraag.

U vindt in ons assortiment :

CONTACT INFO

Climapac bvba
Rozenstraat 2
9810 Eke
T.: 09 221 40 34
F.: 09 222 96 21
info@climapac.be

ABOUT US

Mijnwarmtepomp.be is de gespecialiseerde afdeling voor residentiële toepassingen van Climapac bvba. U kan er als bouwheer terecht voor een brede waaier aan oplossingen
Lees meer