09 221 40 34

About us

Mijnwarmtepomp.be is de gespecialiseerde afdeling voor residentiële toepassingen van Climapac bvba.  U kan er als bouwheer terecht voor een brede waaier aan oplossingen voor de verwarming en de koeling van uw woning.  In alle gevallen staat vanzelfsprekend een warmtepomp centraal.

Afhankelijk van uw project hebben we een aantal complete installaties uitgewerkt die u onmiddellijk een heel concreet inzicht bieden in de werking, de basiscomponenten en het budget van de installatie.

Voor de meer uitgebreide installaties verwijzen wij graag naar ons gespecialiseerd netwerk van installateurs.

U  kan bij ons steeds terecht voor technisch advies en een studie op maat van uw project.  Gelieve een pdf van uw plannen, samen met een korte beschrijving van uw voorkeuren te sturen naar info@mijnwarmtepomp.be.

Voor de handige doe-het-zelf bouwheer hebben we pakketten samengesteld die toelaten om zelf in te staan voor de installatie.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Climapack heeft meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van warmtepompen in diverse industriële en tertiaire toepassingen en is marktleider in het koelen van gespecialiseerde IT- en datacenters.

We zijn exclusieve verdeler voor België en Luxemburg van RHOSS Clima Evolution. Ook voor het Uniflair Close Conrol-gamma kan u bij ons terecht. 

CONTACT INFO

Climapac bvba
Rozenstraat 2
9810 Eke
T.: 09 221 40 34
F.: 09 222 96 21
info@climapac.be

ABOUT US

Mijnwarmtepomp.be is de gespecialiseerde afdeling voor residentiële toepassingen van Climapac bvba. U kan er als bouwheer terecht voor een brede waaier aan oplossingen
Lees meer